کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی




کوکی کره ای شکلاتی

مواد لازم

  • کره : ۱ فنجان
  • شکر قهوه ای : ۱ فنجان
  • شکر  : ۳\۴ فنجان
  • تخم مرغ : ۲ عدد تخم مرغ
  • پودر وانیل : ۲ قاشق چایی خوری
  • آرد : ۲ و ۲\۳ فنجان
  • جوش شیرین : ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
  • نمک : ۱ قاشق چایی خوری
  • گردو :  فنجان
  • شکلات شیرین : ۳۵۰ گرم

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوه ای را هم بزنید تا یکدست شوند . وانیل و تخم مرغ هارا
    به ترکیب اضافه کنید . در یک کاسه کوچک آرد ٬ جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و به ترکیب کره
    اضافه کنید . تکه های شکلا ت را همراه با گردو به ترکیب اضافه کنید .
  2. خمیر را به توپ های گرد تبدیل کنید و به آرامی در یک سینی بزرگ فشار دهید تا به اندازه سر یک فنجان
    تبدیل شوند . بر روی تیکه های کوکی خام یک نایلن کشیده و بگذارید در یخچال ۲۴ ساعت استراحت کنند .
  3. قبل پخت به مدت ۳۰ دقیقه د ر دمای اتاق استراحت دهید . فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید .
  4. به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر حرارت دهید تا به خوبی طلایی شوند . حال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا
    به آرامی سرد شوند .



 

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *