چند روش برای ارزیابی عملکرد کافه و رستوران

چند روش برای ارزیابی عملکرد کافه و رستوران

درصد هزینه غذا تفاوت میان هزینه ارائه هر یک از موارد درج شده در منو

( شامل هزینه تمامی مواد غذایی استفاده شده در یک بشقاب غذا) و قیمت فروش آن را نشان می دهد.

اگر برای تهیه یک بشقاب غذای خاص ۳۵۰۰ تومان هزینه شده است و

شما آن را به قیمت ۱۲ هزار تومان به مشتریان رستوران خود می فروشید،

درصد هزینه غذا در این مورد حدود ۲۹ درصد می شود. اگرچه این عدد به موارد مختلفی از جمله نوع سرویس دهی و… بستگی دارد.

به طور کلی درصد هزینه غذا در یک رستوران می بایست بین ۲۸ تا ۳۵ درصد باشد

سود ناخالص رستوران

سود ناخالص مجموع سود رستوران پس از محاسبه هزینه های فروش محصول را نشان می دهد.

نتیجه حاصل از محاسبه سود ناخالص پولی است که در اصل برای پرداخت هزینه های ثابت و سود مورد استفاده قرار می گیرد.

برای محاسبه سود ناخالص می بایست هزینه محصولات فروخته شده در طول یک دوره زمانی مشخص را از مجموع درآمدهای خود کم کنید. ( کل فروش غذا، نوشیدنی و کالا)

نرخ گردش کاری کارکنان رستوران

نرخ گردش کاری برحسب درصد ترک یا اخراج کارکنان رستوران در طول یک دوره زمانی مشخص به دست می آید.

صنعت رستوران داری نسبت به صنایع دیگر به میزان قابل ملاحظه ای با میزان گردش کاری کارکنان رستوران سر و کار دارد.

در فضای رستوران می بایست با سرعت زیاد غذاها به دست مشتری داده شود،

گردش کاری بالای هر یک از کارکنان می تواند به میزان قابل توجهی کارایی رستوران تاثیر بگذارد.

نتیجه محاسبات

مدیران و صاحبان رستوران برای اینکه بینش جامعی از رستوران و کسب و کار خود داشته باشند و از محاسبات یاد شده بتوانند به بهترین شکل استفاده کنند،

می بایست به صورت منظم، هفتگی یا ماهانه این محاسبات را انجام دهند.

اعداد به دست آمده در طول زمان به مدیریت رستوران کمک می کند تا با عملکرد قبلی خود مقایسه کنند و از این طریق بتوانند مشکلات موجود را کنار بگذارند.

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *