پادکست قسمت اول
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
وظیفه تیمی ما چیست ؟ وقتی در یک تیم کار میکنیم ٬ وظایفی برای تکمیل شدن به ما محول میشود... ادامه مطلب
مشخصات رستوران موفق توجه به اصول بهداشتی قیمت مناسب کارکنان مودب نور کافی و مناسب حضور مسوول رستوران در کنار مشتریان آشپزخانه قابل روییت تهویه مناسب تناسب... ادامه مطلب
بسیاری از افرادی که به کافه های مختلف سطح شهر سر میزنند و نوشیدنی های گرم یا سردی را... ادامه مطلب
قهوه های دمی به آرامی در منو کافه ها ر حال گسترش هستند . قهوه های دمی موج سوم روز... ادامه مطلب
از آماده سازی در سیستم های کافی شاپی و رستورانی چه میدانیم ؟! هدف از آماده سازی چیست ؟ آماده سازی... ادامه مطلب
درصد هزینه غذا تفاوت میان هزینه ارائه هر یک از موارد درج شده در منو ( شامل هزینه تمامی... ادامه مطلب
استفاده از آیتم های کمبو (ترکیبی) یکی از راه های موثر افزایش فروش ٬ یا به عبارتی تشویق مشتری بر... ادامه مطلب
در خیلی از سیستم های کافه و رستوران ، در بازار امروز ، قطعا افت فروش را تجربه میکنیم... ادامه مطلب
قطعا تمام کسانی که حتی مقدار کمی با دنیای کافه و کافی شاپ آشنا باشند ، تعریف اسمی ،... ادامه مطلب
این روز ها در شبکه های اجتماعی نظر گذاری و به اشتراگ گذاری نظرات بسیار همه گیر شده است... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید