نوشته ها

Posts Shortcodes

You can show the posts with Porto Blog, Porto Recent Posts shortcodes.


Recent

پادکست قسمت اول

در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم . با ما... ادامه مطلب

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )

انواع سرخ کن به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند : سرخ... ادامه مطلب

تجهیزات کلی آشپزخانه

دیدی که همه ما به یک آشپزخانه کافه و یا رستوران داریم ، بسیار مجهز و کامل است .... ادامه مطلب

۱۰ تا از بهترین ماشین اسپرسوهای تجاری برای کافه و رستوران(قسمت سوم)

۵ . Nuova Simonelli Musica MMUSICALUX01 دستگاه اسپرسو ساز Musica دارای رابط کاربری بسیار آسان بوده و برخی از دکمه... ادامه مطلب

۱۰ تا از بهترین ماشین اسپرسوهای تجاری برای کافه و رستوران(قسمت دوم)

۳ . دستگاه اسپرسو ساز La Pavoni PUB 1EM-R با داشتن یک دستگاه اسپرسو ساز کم حجم و... ادامه مطلب

راه هایی برای افزایش رضایت مدیران کافه(قسمت چهارم)

۲٫     به مدیر کافه کمک کنید که یک رهبر واقعی باشد برای آنکه بتوانید کافه خود را به موفقیت برسانید و... ادامه مطلب

راه هایی برای افزایش رضایت مدیران کافه(قسمت سوم)

۲ راه برای حمایت بهتر از مدیریت کافه ۱ . در اختیار گرفتن فناوری های نوین کافه داری حمایت... ادامه مطلب

راه هایی برای افزایش رضایت مدیران کافه(قسمت دوم)

۲ . مدیران کارهای زیادی برای انجام دادن دارند. بدیهی است که مدیر کافه  نسبت به مدیرانی که در دیگر... ادامه مطلب


Timeline

آبان ۱۳۹۸

پادکست قسمت اول

در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )

انواع سرخ کن

به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند :
سرخ کن صنعتی برقی
سرخ کن صنعتی گازی

از طرفی دیگر حجم و تعداد لگن سرخ کن ها نیز بسیار مهم خواهند بود .

سرخ کن صنعتی برقی

بهترین مدل سرخ کنی که میتوان برای یک مجموعه تهیه کرد این نوع سرخ کن خواهد بود .
مکانیز کاری این سرخ کن ها بسیار ساده است ، یک یا چندین المنت برقی که در زیر لگن ها تعبیه شده اند و
با گرم شدن ، به داغ شدن روغن کمک میکنند . هرچه قیمت این سرخ کن ها بالاتر برود ، جنس استیل بهتر
( نسوز ) میشود ، تعداد المنت ها بیشتر میشود ( زمان داغ شدن حجم زیاد روغن بسیار کاهش پیدا میکند ) .
شیر تخلیه در این نوع سرخ کن ها به شما کمک میکند در کمترین زمان روغن استفاده شده را به راحتی
جهت تعویض و یا صافی ، تخلیه کنید .
مهمترین ویژگی برتر سرخ کن های برقی نسبت به سرخ کن های گازی ، جلوگیری از سوختن روغن است .
المنت گرما با ثابت نگاه داشتن دمای روغن در دمای دلخواه باعث میشود که روغن به دمای
سوختن نرسد .

سرخ کن صنعتی برقی ۸ لیتری ۲ لگنه با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
سرخ کن صنعتی برقی تک لگنه ۸ لیتری با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان

سرخ کن صنعتی گازی

این نوع سرخ کن ها در ظاهر دقیقا مشابه سرخ کن های برقی هستند ، اما در عملکرد بسیار
ضعیف تر خواهند بود . نبود سیستم برقی ، باعث میشود قیمت این سرخ کن ها حداقل ۴۰ %
از نوع مشابه برقی کمتر باشد .
مکانیزم این نوع سرخ کن ها ، یک یا چند ردیف شعله که در زیر لگن روشن است ، خواهد بود .
مشکلات این نوع سرخ کن ها به نسبت سرخ کن های برقی :
مشکل در روشن کردن شعله زیر سرخ کن
یکسان نبودن حرارت درون روغن
طولانی بودن مدت زمان داغ شدن روغن
کم بودن عمر روغن به نسبت مدل مشابه برقی

سرخ کن گازی تک لگنه ۸ لیتری
همراه با شیر تخلیه و تک ریل شعله
قیمت تقریبی : ۸۰۰/۰۰۰ تومان

خرید سرخ کن های گازی را در حد امکان ، پیشنهاد نمیکنیم .
خرید سرخ کن های چند لگنه ( معمولا ۲ لگن ) به ۲ نکته بستگی دارد :
۱-حجم فروش مجموعه
۲-استفاده از روغن

هیچگاه نباید لگن سرخ کردنی های سوخاری مانند مرغ و بال سوخاری ، با روغن سرخ کردن
سیب زمینی ، یکسان باشد .
اینکار اول عمر روغن شمارا کم کرده و در نهایت کیفیت کار را کاهش میدهد .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت اول )


Grid

پادکست قسمت اول

در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )

انواع سرخ کن

به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند :
سرخ کن صنعتی برقی
سرخ کن صنعتی گازی

از طرفی دیگر حجم و تعداد لگن سرخ کن ها نیز بسیار مهم خواهند بود .

سرخ کن صنعتی برقی

بهترین مدل سرخ کنی که میتوان برای یک مجموعه تهیه کرد این نوع سرخ کن خواهد بود .
مکانیز کاری این سرخ کن ها بسیار ساده است ، یک یا چندین المنت برقی که در زیر لگن ها تعبیه شده اند و
با گرم شدن ، به داغ شدن روغن کمک میکنند . هرچه قیمت این سرخ کن ها بالاتر برود ، جنس استیل بهتر
( نسوز ) میشود ، تعداد المنت ها بیشتر میشود ( زمان داغ شدن حجم زیاد روغن بسیار کاهش پیدا میکند ) .
شیر تخلیه در این نوع سرخ کن ها به شما کمک میکند در کمترین زمان روغن استفاده شده را به راحتی
جهت تعویض و یا صافی ، تخلیه کنید .
مهمترین ویژگی برتر سرخ کن های برقی نسبت به سرخ کن های گازی ، جلوگیری از سوختن روغن است .
المنت گرما با ثابت نگاه داشتن دمای روغن در دمای دلخواه باعث میشود که روغن به دمای
سوختن نرسد .

سرخ کن صنعتی برقی ۸ لیتری ۲ لگنه با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
سرخ کن صنعتی برقی تک لگنه ۸ لیتری با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان

سرخ کن صنعتی گازی

این نوع سرخ کن ها در ظاهر دقیقا مشابه سرخ کن های برقی هستند ، اما در عملکرد بسیار
ضعیف تر خواهند بود . نبود سیستم برقی ، باعث میشود قیمت این سرخ کن ها حداقل ۴۰ %
از نوع مشابه برقی کمتر باشد .
مکانیزم این نوع سرخ کن ها ، یک یا چند ردیف شعله که در زیر لگن روشن است ، خواهد بود .
مشکلات این نوع سرخ کن ها به نسبت سرخ کن های برقی :
مشکل در روشن کردن شعله زیر سرخ کن
یکسان نبودن حرارت درون روغن
طولانی بودن مدت زمان داغ شدن روغن
کم بودن عمر روغن به نسبت مدل مشابه برقی

سرخ کن گازی تک لگنه ۸ لیتری
همراه با شیر تخلیه و تک ریل شعله
قیمت تقریبی : ۸۰۰/۰۰۰ تومان

خرید سرخ کن های گازی را در حد امکان ، پیشنهاد نمیکنیم .
خرید سرخ کن های چند لگنه ( معمولا ۲ لگن ) به ۲ نکته بستگی دارد :
۱-حجم فروش مجموعه
۲-استفاده از روغن

هیچگاه نباید لگن سرخ کردنی های سوخاری مانند مرغ و بال سوخاری ، با روغن سرخ کردن
سیب زمینی ، یکسان باشد .
اینکار اول عمر روغن شمارا کم کرده و در نهایت کیفیت کار را کاهش میدهد .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت اول )

تجهیزات کلی آشپزخانه

دیدی که همه ما به یک آشپزخانه کافه و یا رستوران داریم ، بسیار مجهز و کامل است .
یک آشپزخانه مجهز از ابعاد مختلف ، تعریفات مختلفی خواهد داشت .
اکثر این تعریف ها نیازمند یک فضای بزرگ برای تجهیزات صنعتی هستند .
فضای بزرگ با قیمت های اجاره و پیش پرداخت های ملک های امروز ، یک امر رویایی خواهد بود .
حال باید به فکر تجهیز فضاهای کوچک با کاملترین تجهیزات باشیم .
در این مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت که چگونه از کمترین فضا در یک آشپرخانه ، بیشترین آیتم های
سروینگ را خروجی بگیریم .

شناخت تجهیزات ضروری

برای یک منوی تقریبا خوب برای یک کافه با منوی غذایی تقریبا کامل ، نیازمند یک سری تجهیزات
هستیم ، این تجهیزات خود ، شامل انواع مختلفی خواهند شد .
گاز چند شعله
سرخ کن
فر صنعتی
گریل صنعتی
پنینی میکر صنعتی
سانتریفیوژ
چاقو ها و تخته کار
ظروف سرو

این تجهیزات برای یک آشپزخانه کافه ضروری محسوب میشوند .

گاز چند شعله

انواع گاز های صنعتی را درون آشپزخانه های صنعتی چه کافه و چه رستوران دیده اید .
گاز های صنعتی باید دارای چند ویژگی باشند تا برای کار شما مناسب باشند .
قدرت شعله بالا
پخش شعله به صورت همسان
قابلیت شست و شوی آسان
شمعک پیش فرض
حداقل شعله

این ویزگی ها تقریبا در تمام گاز های صنعتی وجود دارند .
برای فضاهای کم جا میتونید از گاز های صنعتی رو میزی استفاده کنید که به طور کامل تمام ویژگی های کفته شدرو دارند .
قیمت حدودی این گاز های رو میزی حدود ۳/۵۰۰/۰۰۰ تا ۵/۰۰۰/۰۰۰ در بازار الان خواهد بود .

گاز صنعتی ۴ شعله همراه با فر . این فر با قیمت تقریبی ۷/۰۰۰/۰۰۰ ملیون قابل خرید خواهد بود .

گاز صنعتی ۳ شعله خورجینی
این محصول مناسب آشپزخانه های کمجا خواهد بود .
قیمت این محصول تقریبا ۲/۵۰۰/۰۰۰ ملیون خواهد بود .

ا گاز ۴ شعله رو میزی صنعتی
قیمت تقریبی این محصول ۳/۵۰۰/۰۰۰ تا ۴/۰۰۰/۰۰۰ ملیون خواهد بود .

Medium

پادکست قسمت اول

در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )

انواع سرخ کن

به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند :
سرخ کن صنعتی برقی
سرخ کن صنعتی گازی

از طرفی دیگر حجم و تعداد لگن سرخ کن ها نیز بسیار مهم خواهند بود .

سرخ کن صنعتی برقی

بهترین مدل سرخ کنی که میتوان برای یک مجموعه تهیه کرد این نوع سرخ کن خواهد بود .
مکانیز کاری این سرخ کن ها بسیار ساده است ، یک یا چندین المنت برقی که در زیر لگن ها تعبیه شده اند و
با گرم شدن ، به داغ شدن روغن کمک میکنند . هرچه قیمت این سرخ کن ها بالاتر برود ، جنس استیل بهتر
( نسوز ) میشود ، تعداد المنت ها بیشتر میشود ( زمان داغ شدن حجم زیاد روغن بسیار کاهش پیدا میکند ) .
شیر تخلیه در این نوع سرخ کن ها به شما کمک میکند در کمترین زمان روغن استفاده شده را به راحتی
جهت تعویض و یا صافی ، تخلیه کنید .
مهمترین ویژگی برتر سرخ کن های برقی نسبت به سرخ کن های گازی ، جلوگیری از سوختن روغن است .
المنت گرما با ثابت نگاه داشتن دمای روغن در دمای دلخواه باعث میشود که روغن به دمای
سوختن نرسد .

سرخ کن صنعتی برقی ۸ لیتری ۲ لگنه با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
سرخ کن صنعتی برقی تک لگنه ۸ لیتری با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان

سرخ کن صنعتی گازی

این نوع سرخ کن ها در ظاهر دقیقا مشابه سرخ کن های برقی هستند ، اما در عملکرد بسیار
ضعیف تر خواهند بود . نبود سیستم برقی ، باعث میشود قیمت این سرخ کن ها حداقل ۴۰ %
از نوع مشابه برقی کمتر باشد .
مکانیزم این نوع سرخ کن ها ، یک یا چند ردیف شعله که در زیر لگن روشن است ، خواهد بود .
مشکلات این نوع سرخ کن ها به نسبت سرخ کن های برقی :
مشکل در روشن کردن شعله زیر سرخ کن
یکسان نبودن حرارت درون روغن
طولانی بودن مدت زمان داغ شدن روغن
کم بودن عمر روغن به نسبت مدل مشابه برقی

سرخ کن گازی تک لگنه ۸ لیتری
همراه با شیر تخلیه و تک ریل شعله
قیمت تقریبی : ۸۰۰/۰۰۰ تومان

خرید سرخ کن های گازی را در حد امکان ، پیشنهاد نمیکنیم .
خرید سرخ کن های چند لگنه ( معمولا ۲ لگن ) به ۲ نکته بستگی دارد :
۱-حجم فروش مجموعه
۲-استفاده از روغن

هیچگاه نباید لگن سرخ کردنی های سوخاری مانند مرغ و بال سوخاری ، با روغن سرخ کردن
سیب زمینی ، یکسان باشد .
اینکار اول عمر روغن شمارا کم کرده و در نهایت کیفیت کار را کاهش میدهد .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت اول )


Large

پادکست قسمت اول

در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )

انواع سرخ کن

به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند :
سرخ کن صنعتی برقی
سرخ کن صنعتی گازی

از طرفی دیگر حجم و تعداد لگن سرخ کن ها نیز بسیار مهم خواهند بود .

سرخ کن صنعتی برقی

بهترین مدل سرخ کنی که میتوان برای یک مجموعه تهیه کرد این نوع سرخ کن خواهد بود .
مکانیز کاری این سرخ کن ها بسیار ساده است ، یک یا چندین المنت برقی که در زیر لگن ها تعبیه شده اند و
با گرم شدن ، به داغ شدن روغن کمک میکنند . هرچه قیمت این سرخ کن ها بالاتر برود ، جنس استیل بهتر
( نسوز ) میشود ، تعداد المنت ها بیشتر میشود ( زمان داغ شدن حجم زیاد روغن بسیار کاهش پیدا میکند ) .
شیر تخلیه در این نوع سرخ کن ها به شما کمک میکند در کمترین زمان روغن استفاده شده را به راحتی
جهت تعویض و یا صافی ، تخلیه کنید .
مهمترین ویژگی برتر سرخ کن های برقی نسبت به سرخ کن های گازی ، جلوگیری از سوختن روغن است .
المنت گرما با ثابت نگاه داشتن دمای روغن در دمای دلخواه باعث میشود که روغن به دمای
سوختن نرسد .

سرخ کن صنعتی برقی ۸ لیتری ۲ لگنه با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
سرخ کن صنعتی برقی تک لگنه ۸ لیتری با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان

سرخ کن صنعتی گازی

این نوع سرخ کن ها در ظاهر دقیقا مشابه سرخ کن های برقی هستند ، اما در عملکرد بسیار
ضعیف تر خواهند بود . نبود سیستم برقی ، باعث میشود قیمت این سرخ کن ها حداقل ۴۰ %
از نوع مشابه برقی کمتر باشد .
مکانیزم این نوع سرخ کن ها ، یک یا چند ردیف شعله که در زیر لگن روشن است ، خواهد بود .
مشکلات این نوع سرخ کن ها به نسبت سرخ کن های برقی :
مشکل در روشن کردن شعله زیر سرخ کن
یکسان نبودن حرارت درون روغن
طولانی بودن مدت زمان داغ شدن روغن
کم بودن عمر روغن به نسبت مدل مشابه برقی

سرخ کن گازی تک لگنه ۸ لیتری
همراه با شیر تخلیه و تک ریل شعله
قیمت تقریبی : ۸۰۰/۰۰۰ تومان

خرید سرخ کن های گازی را در حد امکان ، پیشنهاد نمیکنیم .
خرید سرخ کن های چند لگنه ( معمولا ۲ لگن ) به ۲ نکته بستگی دارد :
۱-حجم فروش مجموعه
۲-استفاده از روغن

هیچگاه نباید لگن سرخ کردنی های سوخاری مانند مرغ و بال سوخاری ، با روغن سرخ کردن
سیب زمینی ، یکسان باشد .
اینکار اول عمر روغن شمارا کم کرده و در نهایت کیفیت کار را کاهش میدهد .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت اول )


Large Alt

پادکست قسمت اول

در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )

انواع سرخ کن

به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند :
سرخ کن صنعتی برقی
سرخ کن صنعتی گازی

از طرفی دیگر حجم و تعداد لگن سرخ کن ها نیز بسیار مهم خواهند بود .

سرخ کن صنعتی برقی

بهترین مدل سرخ کنی که میتوان برای یک مجموعه تهیه کرد این نوع سرخ کن خواهد بود .
مکانیز کاری این سرخ کن ها بسیار ساده است ، یک یا چندین المنت برقی که در زیر لگن ها تعبیه شده اند و
با گرم شدن ، به داغ شدن روغن کمک میکنند . هرچه قیمت این سرخ کن ها بالاتر برود ، جنس استیل بهتر
( نسوز ) میشود ، تعداد المنت ها بیشتر میشود ( زمان داغ شدن حجم زیاد روغن بسیار کاهش پیدا میکند ) .
شیر تخلیه در این نوع سرخ کن ها به شما کمک میکند در کمترین زمان روغن استفاده شده را به راحتی
جهت تعویض و یا صافی ، تخلیه کنید .
مهمترین ویژگی برتر سرخ کن های برقی نسبت به سرخ کن های گازی ، جلوگیری از سوختن روغن است .
المنت گرما با ثابت نگاه داشتن دمای روغن در دمای دلخواه باعث میشود که روغن به دمای
سوختن نرسد .

سرخ کن صنعتی برقی ۸ لیتری ۲ لگنه با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
سرخ کن صنعتی برقی تک لگنه ۸ لیتری با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان

سرخ کن صنعتی گازی

این نوع سرخ کن ها در ظاهر دقیقا مشابه سرخ کن های برقی هستند ، اما در عملکرد بسیار
ضعیف تر خواهند بود . نبود سیستم برقی ، باعث میشود قیمت این سرخ کن ها حداقل ۴۰ %
از نوع مشابه برقی کمتر باشد .
مکانیزم این نوع سرخ کن ها ، یک یا چند ردیف شعله که در زیر لگن روشن است ، خواهد بود .
مشکلات این نوع سرخ کن ها به نسبت سرخ کن های برقی :
مشکل در روشن کردن شعله زیر سرخ کن
یکسان نبودن حرارت درون روغن
طولانی بودن مدت زمان داغ شدن روغن
کم بودن عمر روغن به نسبت مدل مشابه برقی

سرخ کن گازی تک لگنه ۸ لیتری
همراه با شیر تخلیه و تک ریل شعله
قیمت تقریبی : ۸۰۰/۰۰۰ تومان

خرید سرخ کن های گازی را در حد امکان ، پیشنهاد نمیکنیم .
خرید سرخ کن های چند لگنه ( معمولا ۲ لگن ) به ۲ نکته بستگی دارد :
۱-حجم فروش مجموعه
۲-استفاده از روغن

هیچگاه نباید لگن سرخ کردنی های سوخاری مانند مرغ و بال سوخاری ، با روغن سرخ کردن
سیب زمینی ، یکسان باشد .
اینکار اول عمر روغن شمارا کم کرده و در نهایت کیفیت کار را کاهش میدهد .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت اول )


Full

پادکست قسمت اول

در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )

انواع سرخ کن

به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند :
سرخ کن صنعتی برقی
سرخ کن صنعتی گازی

از طرفی دیگر حجم و تعداد لگن سرخ کن ها نیز بسیار مهم خواهند بود .

سرخ کن صنعتی برقی

بهترین مدل سرخ کنی که میتوان برای یک مجموعه تهیه کرد این نوع سرخ کن خواهد بود .
مکانیز کاری این سرخ کن ها بسیار ساده است ، یک یا چندین المنت برقی که در زیر لگن ها تعبیه شده اند و
با گرم شدن ، به داغ شدن روغن کمک میکنند . هرچه قیمت این سرخ کن ها بالاتر برود ، جنس استیل بهتر
( نسوز ) میشود ، تعداد المنت ها بیشتر میشود ( زمان داغ شدن حجم زیاد روغن بسیار کاهش پیدا میکند ) .
شیر تخلیه در این نوع سرخ کن ها به شما کمک میکند در کمترین زمان روغن استفاده شده را به راحتی
جهت تعویض و یا صافی ، تخلیه کنید .
مهمترین ویژگی برتر سرخ کن های برقی نسبت به سرخ کن های گازی ، جلوگیری از سوختن روغن است .
المنت گرما با ثابت نگاه داشتن دمای روغن در دمای دلخواه باعث میشود که روغن به دمای
سوختن نرسد .

سرخ کن صنعتی برقی ۸ لیتری ۲ لگنه با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
سرخ کن صنعتی برقی تک لگنه ۸ لیتری با شیر تخلیه و حداکثر دمای ۱۸۰ درجه
قیمت تقریبی : ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان

سرخ کن صنعتی گازی

این نوع سرخ کن ها در ظاهر دقیقا مشابه سرخ کن های برقی هستند ، اما در عملکرد بسیار
ضعیف تر خواهند بود . نبود سیستم برقی ، باعث میشود قیمت این سرخ کن ها حداقل ۴۰ %
از نوع مشابه برقی کمتر باشد .
مکانیزم این نوع سرخ کن ها ، یک یا چند ردیف شعله که در زیر لگن روشن است ، خواهد بود .
مشکلات این نوع سرخ کن ها به نسبت سرخ کن های برقی :
مشکل در روشن کردن شعله زیر سرخ کن
یکسان نبودن حرارت درون روغن
طولانی بودن مدت زمان داغ شدن روغن
کم بودن عمر روغن به نسبت مدل مشابه برقی

سرخ کن گازی تک لگنه ۸ لیتری
همراه با شیر تخلیه و تک ریل شعله
قیمت تقریبی : ۸۰۰/۰۰۰ تومان

خرید سرخ کن های گازی را در حد امکان ، پیشنهاد نمیکنیم .
خرید سرخ کن های چند لگنه ( معمولا ۲ لگن ) به ۲ نکته بستگی دارد :
۱-حجم فروش مجموعه
۲-استفاده از روغن

هیچگاه نباید لگن سرخ کردنی های سوخاری مانند مرغ و بال سوخاری ، با روغن سرخ کردن
سیب زمینی ، یکسان باشد .
اینکار اول عمر روغن شمارا کم کرده و در نهایت کیفیت کار را کاهش میدهد .

تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت اول )