مرغ سوخاری

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری




مرغ سوخاری یکی از غذاهای فست فودی بسیار خوشمزه اما در عین حال بسیار چرب و پر انرژی .
برای داشتن یک مرغ سوخاری ترد در عین حال کم چرب طبق رسپی زیر عمل میکنیم .

مواد لازم

  • آرد سفید : ۲۰۰ گرم
  • پودر سیر تازه : ۲ قاشق چایی خوری
  • پاپریکا : ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل سبز له شده  : ۲ عدد متوسط شیرین
  • تخم مرغ  : ۲ عدد
  • ادویه پیتزا : ۲ قاشق چایی خوری
  • جعفری خورد شده : ۲۰ گرم
  • نمک : ۱ قاشق چایی خوری
  • مرغ :  ۴۰۰ گرم مرغ بال کتف یا سینه خورد شده
  • آب : ۲۰۰ سی سی

طرز تهیه

  1. در یک نایلن بزرگ ۱۵۰ گرم آرد ٬ پودر سیر تازه ٬ پاپریکا ٬ فلفل سبز له شده و ادویه پیتزا را اضافه کنید .
    در یک کاسه کوچک تخم مرغ هارا شکسته و آب را به آن اضافه میکنیم . ماندخ آب و آرد و نمک را به
    تخم مرغ و آرد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم .
    مرغ هارا قطعه به قطعه درون ترکیب تخم مرغ برده و سپس در نایلن مواد به خوبی تکان دهید تا تمام
    مواد را به خود بگیرد .
  2. در یک تابه دمای روغن را به ۱۹۰ درجه سانتیگراد رسانده و مرغ هارا به مدت ۱۰ دقیقه در آن سرخ کنید .
    مرغ هارا بلافاصله از روغن خارج کرده و در یک کاسه پر از دستمال کاغذی قرار دهید تا روغنش تا جای ممکن
    گرفته شود .
  3. نوش جان

انرژی این غذا

۱۵۰ گرم مرغ پخته شده :

  • ۵۴۵ کیلو کالری انرژی
  • ۳۴ گرم چربی اشباع شده
  • ۱۳۷ میلی گرم گلسترول
  • ۷۹۸ میلی گرم سودیوم
  • ۱۷ گرم کربوهیدرات
  • ۴۱ گرم پروتیین
  • ۱ گرم فیبر



 

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *