سس فلفل کبابی و سیر

سس فلفل کبابی و سیر

خیلی از خاطره انگیزترین غذاهایی که به یاد ما میمونه ، بخاطر مزشونه !
حالا باید بدونیم که اکثر این مزه ها به صورت ترکیبی ایجاد میشن !
یعنی چی حرفمون ؟!
یعنی اگه مثلا توی بشقاب مرغ ترش با یه مرینیت خاص و عالی ، یه سس باحالم کنارش باشه دیگه غوغا میشه !
این سس یکی از همون سس هاست که میتونه ذهنتونو به خودش معتاد کنه !

قبل از اینکه شروع کنم بهتون بگم که میتونه با فلفل سبز شیرین یا فلفل قرمز تند درست بشه پس اون دیگه سلیقه خودتون !

سیر و فلفل

مواد لازم

  • ۸۵ گرم فلفل سبز یا قرمز
  • ۱ قاشق چایی خوری روغن زیتون
  • ۶ حبه سیر له شده
  • ۱ قاشق غذا خوری دانه گشنیز
  • ۱ قاشق چایی خوری دانه زیره
  • چند پر رزماری تازه خورد شده
  • ۱۰۰ میل آب
  • ۱ پبنچ اسموک پاپریکا
  • ۱ قاشق غدا خوری سرکه سفید
  • ۱ قاشق غذا خوری آرد ذرت

سیر و فلفل

طرز تهیه

فلفل های رست شده
  • اول از همه بریم سراغ فلفل های خوش عطرمون ،
    فلفل هارو توی یک سینی بچینید ( یا زیرش کاغذ مخصوص فر بزارید یا سینیو چرب کنید ) .
    بزراید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ، ۵ دقیقه قشنگ کبابی بشن .
    حالا بزراید خوب سرد بشن تا بتونید به آرومی پوستشونو بکنید .
    اگه با پوست باشن تلخ میکنن سسمونو !
  • حالا توی تابه کوچک ، سیر هارو با روغن زیتون قشنگ تفت بدید تا رنگشون طلایی بشه .
    حالا دونه های گشنیز و زیره رو اضافه کنید و کمی با سیر تفت بدید تا خوب مزه خودشونو پس بدن .
    حالا آب ، پاپریکا ، رزماری و سرکه رو اضافه کنید . خوب هم بزنید و بزارید قشنگ قل بخوره .
    حالا آرد ذرتو به آرومی بهش اضافه کنید و هم بزنید تا خوب سفت بشه و خودشو ببنده .
    اگه حال نمیکنید دونه های گشنیز و رزماریو … تو سستون بمونه ، میتونید حالا که طعم و عطرشو پس
    داده اونارو از تابه فیلتر کنید .
  • حالا فلفل های خوش عطرمونو قشنگ له میکنیم با دست یا با یه غذا ساز تا خوب له و یکدست بشن .
    حالا به سسمون اضافش میکنیم تا یه رنگ قشنگ و عطر و مزه توپ به سسمون بده .

سس ما حاضره ! یادتون باشه اگه فلفلاتون تلخ بود میتونید با یکمی شکر ، طعمشو بالانس کنید .

سیر و فلفل

به وبلاگ الیرون سر بزنید پر از اطلاعات دنیای قهوس …

کلاس های آموزشی مارو دنبال کنید …

از دوره های آموزشی ما چه میدانید ؟!

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *