دوره باریستا

یک باریستا باشید

دوره باریستا




کار در کافه یکی از شغل های جذاب و شاد است .
خوشبختانه این شغل بازار کار قوی در کشور ما دارد .
شما میتوانید به عنوان یک نیروی ساده در کافه با حداقل کار شروع به فعالیت کنید .
اما ! ما پیشنهاد میکنیم با گذراندن ۴ روز کلاس های باریستا ما ٬ با اطمینان خاطر وارد بازار کار کافه شوید .

چرا کافه میکر ؟

تیم کافه میکر ٬ یک منوی بیس را با آیتم های به روز برای آموزش به شما دوستان انتخاب کرده است .
کلاس های ما در محیط کافه برگزار میشوند . شما میتوانید در محیط کاری قرار بگیرید و تمام نکات را با ما
مشاهده کنید .

چیزی یاد میگیرم ؟

در کلاس های تیم آموزشی ما ٬‌تمام آیتم های منو باریستا توسط هنر جویان عزیز تمرین خواهند شد .
کلاس کاملا به صورت عملی خواهد بود .

چی یاد میگیرم ؟

منوی آموزش ما شامل ۴ بخش میشود …

  • بار گرم
  • بار سرد
  • شیک و گلاسه و بستنی
  • دسر ها

 

روز اول

در روز اول آموزش باریستا پایه ۱ ساعت با دوستان عزیز درباره تاریخچه قهوه ٬ انواع دان قهوه ٬ انواع رست قهوه ٬
شغل باریستا ٬ موقعیت باریستا در کافه و مدیریت کار باریستا صحبت خواهد شد .
در ادامه انواع دستگاه های کافی شاپی در قسمت قهوه ٬ دستگاه اسپرسو ٬ دستگاه آسیاب قهوه و … به طور کامل
معرفی خواهند شد .
در ادامه با تنظیم دقیق قهوه اسپرسو ٬ دم آوری قهوه ترک و قهوه فراسنه به طور عملی آشنا خواهید شد .

روز دوم

در روز دوم آموزش به سراغ فوم گیری اصولی شیر و شیمی شیر خواهیم رفت . با تمارین عملی فوم گیری ٬‌
به طور کامل با این مبحث آشنا خواهید شد .
در ادامه ترکیبات شیردار قهوه کافی شاپ را تمرین خواهید کرد . ( لاته ٬ کاپوچینو ٬ موکا و … )
در این قسمت مبانی پایه لاته آرت نیز برای شما تشریح شده و آن را تمرین خواهید کرد .
دقیت داشته باشید که نقاشی بر روی قهوه نیاز به تمرین و کسب مهارت دارند ٬ پس انتظار یک لاته آرتیست
شدن را نداشته باشید .

روز سوم

در روز سوم آموزش با ترکیبات سرد قهوه دار مانند آیس کافی ٬ آیس لاته و … آشنا خواهیم شد .
در ادامه به سراغ انواع پودر های هات چاکلت ٬ چای ماسالا ٬ دمنوش ها و هربال های کافی شاپی خواهیم رفت .
در ادامه انواع ترکیبات بستنی دار ( شیک ٬ فراپه و گلاسه ) را به طور کاملا عملی یاد خواهید گرفت .
در این روز انواع دسر های کافه ( کرپ ٬ وافل ٬ اسموتی های صبحانه و … ) را نیز خواهید آموخت .

روز چهارم

در روز آخر آموزش به سراغ انواع رسپی های ماکتل و اسموتی میوه ای خواهیم رفت .
با ادوات پایه بارتندری آشنا خواهید شد و حدود ۴۰ رسپی معروف در منوی کافی شاپ را با هم تمرین خواهیم کرد .

آیتم های هر بخش ٬ آیتم های پایه هستند و اکثر رسپی های دیگر ٬ ترکیباتی از رسپی های منوی آموزشی ما
خواهند بود .
در آموزش ها تیم ما ٬‌کار با انواع دستگاه های کافه را نیز خواهد آموخت .

اتمام دوره :

پس از اتمام دوره ٬ چندین تست از شما خواهیم گرفت و پس از قبولی در این آزمون ها ٬ مدرک تیم کافه میکر با همکاری
تیم کافه یاب را برای شما صادر خواهیم کرد . ( در صورت رد شدن در آزمون ها مدرک به شما تعلق نخواهد گرفت )

هدف از دوره :

هدف ار دوره های پایه باریستا ٬ وارد شدن به بازار کار کافی شاپ میباشد . این دوره با توجه به تجربه چندین باریستای موفق
طراحی شده است . تمام نکات آموزشی کلیدی بوده و در کار با آن ها دست و پنجه نرم خواهید کرد .

ثبت نام دوره های پایه باریستا 

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *