دستگاه گرایندر را بهتر بشناسیم!

گرایندر

دستگاه گرایندر را بهتر بشناسیم!

حرفه‌ ای های صنعت قهوه اعتقاد دارند ، گرایندر ( Grinder ) یکی از مهم‌ترین بخش‌ های خرید تجهیزات کافی شاپ است.

دلیل آن را عمل آسیاب کردن قهوه می‌ دانند. چون آسیاب کردن قهوه جزء حساس‌ترین و مهم‌ترین بخش‌های یک اسپرسو است.

پس آسیاب قهوه یا گرایندر جزء تجهیزاتی است که می تواند در کیفیت اسپرسو خروجی کافه تاثیر بسزایی داشته باشد.

ما در این مطلب سعی داریم شما را با اجزای گرایندر آشنا کنیم.

درجه ی آسیاب

این جزء از گرایندر به شما امکان می دهد با توجه به نیاز ، تغییراتی در اندازه آسیاب ایجاد کنید. درجه آسیاب معمولاً در اطراف هوپر یافت می شود.

مخزن دانه

این ظرف بزرگ ، شفاف که معمولاً از جنس های شیشه و پلاستیکی وجود دارند در بالای گرایندر قرار میگیرند. مخزن دانه ، دانه های قهوه شما را نگه می دارد..

تیغه

تیغه Espresso Grinder Burrs دو قطعه مدور گرد هستند که به موازات یکدیگر قرار دارند.

یک قطعه از این دو در حالی که قهوه از طریق دستگاه وارد می شود می چرخد.

دانه های قهوه بین این دو تا خرد شده و به اندازه ایده آل شما برای دم کردن آسیاب می شوند.

دو نوع grinder burrs و conical grinder burrs وجود دارند.

هر دو از نظر اندازه آسیاب به یک اندازه هستند اما conical grinder burrs دارای یک برش طولانی تر هستند که می تواند منجر به کاهش درجه حرارت و واریانس کمتری در طول زمان شود.

همچنین ، تولید گرمای کمتری دارد.

مخزن تیغه

مخزن تیغه برای آسیاب کردن دان قهوه است که خروجی آن به داخل پورت ا فیلتر است.

تمپر داخلی

بعضی از گرایندر ها دارای تمپر هستند مانند گرایندر های Cunill.

این قسمت علاوه بر راحتی و سرعت عملی که به باریستا می دهد باعث میشه تا از هزینه های اضافی مانند خرید تمپر جداگانه جلوگیری کند.

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *