درون یک دستگاه اسپرسوی نیمه صنعتی !

درون یک دستگاه اسپرسوی نیمه صنعتی !

تقریبا خیلی از کافه دار ها و یا باریستا هایی که درون کافه مشغول به کارند و هروز با دستگاه اسپرسو کار میکنند،
از اجزای درونی یک دستگاه اسپرسو خبر ندارند !
یک دستگاه اسپرسوی نیمه صنعتی رو با هم بررسی میکنیم !

  • ۶ – پیچ اتصال بویلر به هدگروپ
  • ۷ – مجموعه شیر (سوپاپ) نازل بخار
  • ۸ – واشر مابین اتصال مجموعه شیر نازل بخار به بویلر
  • ۱۱ – دستگیره شیر نازل بخار
  • ۱۲ – ترموستات بویلر ( در این دستگاه در دمای ۱۵۵ درجه سانتیگراد عمل میکند )
  • ۱۳ – بویلر دستگاه ( یک بویلر کوچک برای دستگاه تک گروپ نیمه صنعتی )
    حجم این بویلر کوچک ۲۵۰۰ سی سی است .
  • ۱۷ – ترموستات آب دستگاه ( در این دستگاه در دمای ۱۰۴ درجه سانتیگراد عمل میکند )
    تفاوت شماره ۱۷ و ۱۲ : شماره ۱۷ برای آب دستگاه و شماره ۱۲ برای بخار استیم عمل میکند .
  • ۱۸ – پیچ اصلی اتصال بویلر به بدنه
  • ۱۹ – واشر سیلیکونی آب بندی اتصال بین بویلر و هدگروپ
  • ۲۰ – هدگروپ دستگاه
  • ۲۱ – واشر هدگروپ
  • ۲۲ – نگه دارنده صفحه فلزی دوش هدگروپ
  • ۲۳ – پیچ نگه دارنده صفحه فلزی دوش هدگروپ
  • ۲۴ – صفحه فلزی دوش هدگروپ
  • ۲۵ – پیچ اتصال صفحه فلزی دوش هدگروپ
  • ۲۷ – شیر برقی دستگاه
  • ۳۰ – واشر آب بندی شیر برقی به بویلر دستگاه
  • ۳۱ – پیچ اتصال شیر برقی
  • ۳۴ – لوله پلی تترافلوئورواتیلن انتقال آب از پمپ به بویلر
  • ۳۶ – پیچ اتصال بویلر به بدنه دستگاه
  • ۳۸ – پیچ اتصال خروجی آب بویلر
  • ۴۱ – واشر آب بندی خروجی زانویی پمپ دستگاه
  • ۴۳ – پمپ دستگاه ( در این مدل فشار تا ۱۵ بار را تولید میکند )
  • ۵۰ – واشر اتصال لوله بخار به نازل بخار
  • ۵۴ – لوله بخار پانارلو ( جنس نسوز )
  • ۵۶ – دکمه ۳ کاره اصلی دستگاه
  • ۶۳ – پیمانه اندازه گیری
  • ۶۴ – تمپر سایز ۵۸ میلیمتر
  • ۶۵ – سبد فیلتر سینگل ( ۷ گرم )
  • ۶۶ – سبد فیلتر دوبل ( ۱۴ گرم )
  • ۶۷ – دسته پورت آ فیلتر دابل چوبی ( گردو )
  • ۶۸ – دسته پورت آ فیلتر استاندارد سینگل
  • ۶۹ – دسته پورت آ فیلتر استاندارد دابل
  • ۷۴ – کیت خروجی نازل بخار دستگاه

به وبلاگ الیرون سر بزنید پر از اطلاعات دنیای قهوس …

کلاس های آموزشی مارو دنبال کنید …

از دوره های آموزشی ما چه میدانید ؟!

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *