استیک نیویورکی

استیک نیویورکی

استیک نیویورکی




استیک نیویورکی با سیب زمینی کره سیر

یکی از رسپی های خاص استیک روز دنیا ٬ استیک نیویورکی است .
مزیتی که این استیک را خاص و خوشمزه کرده است ٬ سیب زمینی های کره دار در کنار این استیک است .

سیب زمینی کره و سیر

برای درست کردن سیب زمینی هایی ترد و خوش طعم ٬ اول باید سیب زمینی هارا به قطعات ریز تقسیم کنیم .
سیب زمینی هارا در آب همراه با ۲ قاشق چایی خوری روغن زیتون می پزیم .
سیب زمینی هارا خشک کرده و اجازه میدهیم به طور کامل آب داخل سیب زمینی ها تبخیر شوند .
سپس سیب زمینی هارا همراه با روغن سیر و کره فراوان . مقداری نمک . کمی جعفری سرخ میکنیم .
سیب زمینی هارا کنار گذاشته تا سرد شوند .


استیک نیویورکی

۳۰۰ گرم راسته استیکی را در دمای اتاق به حال خود رها کنید .
کمی نمک ٬ پاپریکا ٬‌و فلفل را به اطراف استیک بپاشید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کنند .
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون تابه دمای بسیار بالا داغ کنید .
استیک را درون تابه و روغن داغ قرار دهید و هر طرف را به مدت ۳ دقیقه بپزید .
زیر تابه را کم کرده و اجازه دهید دمای درون استیک تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد
افزایش پیدا کند .

پس از اتمام پخت ٬ استیک هارا درون ظرفی قرار دهید .
حال درون تابه که مقداری از خون استیک و طعم دهنده های استیک درون روغن زیتون
سرخ شده اند ٬ ۱۰۰ گرم کره و ۳ حبه سیر رنده شده را بریزید . حال ۱۰۰ گرم خامه به آن اضافه کنید
و اجازه دهید سس به خوبی غلیظ شود . در نهایت ۲۰ گرم رزماری خورد شده را به سس اضافه کنید .
سس را بر روی استیک ها ریخته و سیب زمینی ها را در کنار آن ها قرار دهید .
نوش جان !




 

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *